ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΕΣ

ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ:

Σε προτεινόμενα μονοπάτια πέριξ της πόλεως, στην γραφική άνω πόλη με τα καλντερίμια και το κάστρο, στον ποταμό Νέδα, στους καταρράκτες της Νεμούτας.

ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ:

Βόλτα με ποδήλατο στην όμορφη παραλιακή ζώνη της Κυπαρισσίας, στο κέντρο της πόλης, στην γραφική άνω πόλη αλλά και σε προτεινόμενα μονοπάτια πέριξ της πόλεως.

ΤΡΕΞΙΜΟ:

Σε προτεινόμενα μονοπάτια πέριξ της πόλεως, στην παραλιακή ζώνη της Κυπαρισσίας, στο δημοτικό γήπεδο της πόλης.

ΨΑΡΕΜΑ:

Ψάρεμα με βάρκα ανοιχτά της πόλης της Κυπαρισσίας ή του Αγρίλη, συνοδευόμενοι από επαγγελματία ψαρά.

ΚΑΤΑΔΥΣΗ:

Στο καταδυτικό κέντρο της Πύλου (στα 60χλμ. απόσταση από το ξενοδοχείο μας). Περιηγηθείτε στους πολύχρωμους και μαγευτικούς βυθούς της νήσου Πρώτη και στην Σαπιέντζα.

ΘΑΛΑΣΣΙΕΣ ΕΚΔΡΟΜΕΣ/ΙΣΤΙΟΠΛΟΪΑ:

Από την Πύλο (60χλμ. από το ξενοδοχείο μας) ή την Μαραθούπολη (30χλμ. από το ξενοδοχείο μας) μπορείτε να περιηγηθείτε με ιστιοπλοϊκό ή καραβάκι στην νήσο Πρώτη, στην φημισμένη παραλία της Βοϊδοκοιλιάς, στην Σαπιέντζα και στην Φοινικούντα.

RAFTING :

Μπορείτε να κάνετε rafting στον Λούσιο ποταμό, οποιαδήποτε στιγμή του χρόνου ,συνοδεία έμπειρου οδηγού χειριστή, απολαμβάνοντας με ασφάλεια αυτή τη μοναδικη εμπειρία!

ΙΠΠΑΣΙΑ

ΙΠΠΑΣΙΑ:

Βόλτα με άλογο στο μοναδικής ομορφιάς δάσος της Ελαίας, 10χλμ από την πόλη της Κυπαρισσίας, υπό την συνοδεία έμπειρου οδηγού.